Online

Psykologmottagning barn och unga

Hem  /  Psykologmottagning  /  Psykologmottagning barn och unga

Stuvsta vårdcentral tar emot barn och ungdomar 0-17 år i behov av hjälp för milda till måttliga tillstånd av psykisk ohälsa. I vårt uppdrag ingår att erbjuda bedömning, behandling och råd till barn och ungdomar och deras föräldrar. Psykisk ohälsa kan vara besvär med ilska, känna sig ledsen, oro och ångest, men även sömnbesvär, stress eller kroppsliga symtom så som ont i magen.

Du får kontakt med oss antingen via vår telefonmottagning, videomottagning eller remiss. Om du ringer på telefonmottagning ringer du på angiven telefontid och får då prata med en psykolog. Om du vill boka videobesök behöver du ringa i förväg för att bokas in på tiderna för videobesök, vänligen se telefonnummer nedan.

Kontaktuppgifter barnpsykolog Stuvsta vårdcentral:

Videotid barnpsykolog: tisdagar och torsdagar kl.10:00-11:00.

Viktigt att du ringer följande telefonnummer till sjuksköterska och frågar om första kontakt med barnpsykolog genom videobesök. För tillfället är det lättast att få videotider för första kontakt.
Telefonnummer: 08-578 384 00

Telefontid barnpsykolog: tisdagar och torsdagar kl. 11:00-11:45
Telefonnummer: 08-578 384 26

Det händer att psykologmottagning för barn unga är fullbokad, så vi inte kan ta emot nybesök. Vid dessa tillfällen hänvisas patienter att prova igen om någon vecka då psykologmottagnignen inte använder väntelista.

Vid behov av akut besök: måndag-fredag 08.00-16.00, kontakta öppenvårdsmottagningen BUP Huddinge på telefonnummer 08-514 259 00 (se även www.bup.se. Övrig tid(kvällar, nätter och helger) kontakta BUP akutenhet på Sachsgatan 10, Södermalm i Stockholm på telefonnummer 08-616 69 00.